help  

Polityka prywatności

Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. 133 z dnia 29 października 1997 roku poz. 833.) firma Seven Polska S.C. Rafał Goldmann, Katarzyna Sarnat chroni dane osobowe osób korzystających z systemu sprzedaży zwanego dalej Serwisem. Dokument wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach naszego Serwisu.


Rejestracja w Serwisie
Rejestracja w Serwisie nie jest obowiązkowa.

W celu uzyskania pełnego dostępu do treści i usług oferowanych przez Serwis, w tym do formularza zamówienia towarów oraz do historii zamówień i rozrachunków, wymagane jest dokonanie rejestracji przez użytkownika.

Rejestracja następuje poprzez wypełnienie formularza rejestracyjnego. W formularzu rejestracyjnym należy podać dane użytkownika, takie jak: nazwa firmy, numer NIP, adres, numer telefonu, adres e-mail, imię i nazwisko osoby kontaktowej oraz nazwę użytkownika i hasło, niezbędne do autoryzacji (logowania) i korzystania z pełnego dostępu do Serwisu. Warunkiem rejestracji jest zapoznanie się z regulaminem i polityką prywatności oraz ich akceptacja.

Autoryzacja użytkownika
Po dokonanej rejestracji w Serwisie, administrator zobowiązany jest do zweryfikowania poprawności wprowadzonych danych. Pełny dostęp i autoryzacja użytkownika nastąpi po pozytywnej weryfikacji danych wprowadzonych do formularza rejestracyjnego.

Rodzaje gromadzonych danych

 

Dane gromadzone automatycznie
Podczas Państwa wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane takie jak:  adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.


Dane gromadzone w wyniku kontaktu
Podczas Państwa kontaktu z naszą firmą gromadzimy dane, które zostaną przez Państwa podane w formularzu rejestracyjnym oraz podczas składania zamówień.


Sposoby wykorzystania gromadzonych danych
Podane przez Państwa dane nie będą udostępniane innym podmiotom.
Dane gromadzone podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Państwu zalogowania się do naszego Serwisu i korzystania z jego zasobów. Rejestracja jest dobrowolna.
Dane gromadzone podczas składania zamówienia będą wykorzystane w celu realizacji zamówienia i dostarczenia zamówionego towaru.
Jeżeli podczas rejestracji zapisali się Państwo na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyrazili  zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Państwa dane w celu wysłania  naszego Newslettera. W każdej chwili mogą Państwo zrezygnować z otrzymywania Newslettera.
W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Państwa dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

 

Formy kontaktu
W sprawach dotyczących współpracy handlowej w razie potrzeby będziemy kontaktować się z Państwem telefonicznie i za pośrednictwem poczty elektronicznej.
Jeśli zapiszą się Państwo na nasz Newsletter, będą Państwo otrzymywać informacje pocztą elektroniczną.

 

Informowanie o zmianie danych
Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu zakładki dane adresowe, mogą Państwo zweryfikować poprawność swoich danych osobowych. Dane zebrane podczas rejestracji będą służyć do logowania się do systemu i wysyłki Newslettera oraz będą dołączane do realizowanych zamówień. Danych użytych podczas składania zamówienia  nie można zmienić ani usunąć, gdyż są one częścią  faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć. W przypadku stwierdzenia niepoprawności bądź potrzeby zmiany Państwa danych  prosimy o kontakt z administratorem Serwisu.

 

Usuwanie danych osobowych
W każdej chwili przysługuje Państwu prawo do wglądu i poprawiania, a także usunięcia podanych danych. Wszelkich zmian mogą Państwo dokonywać za pośrednictwem administratora Serwisu.

 

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")
Nasz Serwis może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Państwa przeglądarki podczas korzystania z naszych stron. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

 

Zabezpieczenie danych osobowych
Nasze bazy danych zabezpieczone są przed dostępem osób trzecich.


Zmiany polityki prywatności
Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na stronach Serwisu.

 

Kontakt
Firma gromadząca Państwa dane: Seven Polska S.C. Rafał Goldmann, Katarzyna Sarnat; ul. Karpia 21 A, 61-619 Poznań, NIP: 972-110-21-84, tel./fax +48 61 822 04 52, info@sevenpolska.com

 

Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące ochrony udostępnionych przez Państwa danych osobowych prosimy o kontakt z naszą firmą w dogodnej dla Państwa formie.

Polityka prywatności

Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. 133 z dnia 29 października 1997 roku poz. 833.) firma Seven Polska S.C. Rafał Goldmann, Katarzyna Sarnat chroni dane osobowe osób korzystających z systemu sprzedaży zwanego dalej Serwisem. Dokument wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach naszego Serwisu.


Rejestracja w Serwisie
Rejestracja w Serwisie nie jest obowiązkowa.

W celu uzyskania pełnego dostępu do treści i usług oferowanych przez Serwis, w tym do formularza zamówienia towarów oraz do historii zamówień i rozrachunków, wymagane jest dokonanie rejestracji przez użytkownika.

Rejestracja następuje poprzez wypełnienie formularza rejestracyjnego. W formularzu rejestracyjnym należy podać dane użytkownika, takie jak: nazwa firmy, numer NIP, adres, numer telefonu, adres e-mail, imię i nazwisko osoby kontaktowej oraz nazwę użytkownika i hasło, niezbędne do autoryzacji (logowania) i korzystania z pełnego dostępu do Serwisu. Warunkiem rejestracji jest zapoznanie się z regulaminem i polityką prywatności oraz ich akceptacja.

Autoryzacja użytkownika
Po dokonanej rejestracji w Serwisie, administrator zobowiązany jest do zweryfikowania poprawności wprowadzonych danych. Pełny dostęp i autoryzacja użytkownika nastąpi po pozytywnej weryfikacji danych wprowadzonych do formularza rejestracyjnego.

Rodzaje gromadzonych danych

 

Dane gromadzone automatycznie
Podczas Państwa wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane takie jak:  adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.


Dane gromadzone w wyniku kontaktu
Podczas Państwa kontaktu z naszą firmą gromadzimy dane, które zostaną przez Państwa podane w formularzu rejestracyjnym oraz podczas składania zamówień.


Sposoby wykorzystania gromadzonych danych
Podane przez Państwa dane nie będą udostępniane innym podmiotom.
Dane gromadzone podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Państwu zalogowania się do naszego Serwisu i korzystania z jego zasobów. Rejestracja jest dobrowolna.
Dane gromadzone podczas składania zamówienia będą wykorzystane w celu realizacji zamówienia i dostarczenia zamówionego towaru.
Jeżeli podczas rejestracji zapisali się Państwo na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyrazili  zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Państwa dane w celu wysłania  naszego Newslettera. W każdej chwili mogą Państwo zrezygnować z otrzymywania Newslettera.
W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Państwa dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

 

Formy kontaktu
W sprawach dotyczących współpracy handlowej w razie potrzeby będziemy kontaktować się z Państwem telefonicznie i za pośrednictwem poczty elektronicznej.
Jeśli zapiszą się Państwo na nasz Newsletter, będą Państwo otrzymywać informacje pocztą elektroniczną.

 

Informowanie o zmianie danych
Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu zakładki dane adresowe, mogą Państwo zweryfikować poprawność swoich danych osobowych. Dane zebrane podczas rejestracji będą służyć do logowania się do systemu i wysyłki Newslettera oraz będą dołączane do realizowanych zamówień. Danych użytych podczas składania zamówienia  nie można zmienić ani usunąć, gdyż są one częścią  faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć. W przypadku stwierdzenia niepoprawności bądź potrzeby zmiany Państwa danych  prosimy o kontakt z administratorem Serwisu.

 

Usuwanie danych osobowych
W każdej chwili przysługuje Państwu prawo do wglądu i poprawiania, a także usunięcia podanych danych. Wszelkich zmian mogą Państwo dokonywać za pośrednictwem administratora Serwisu.

 

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")
Nasz Serwis może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Państwa przeglądarki podczas korzystania z naszych stron. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

 

Zabezpieczenie danych osobowych
Nasze bazy danych zabezpieczone są przed dostępem osób trzecich.


Zmiany polityki prywatności
Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na stronach Serwisu.

 

Kontakt
Firma gromadząca Państwa dane: Seven Polska S.C. Rafał Goldmann, Katarzyna Sarnat; ul. Karpia 21 A, 61-619 Poznań, NIP: 972-110-21-84, tel./fax +48 61 822 04 52, info@sevenpolska.com

 

Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące ochrony udostępnionych przez Państwa danych osobowych prosimy o kontakt z naszą firmą w dogodnej dla Państwa formie.

© SEVEN POLSKA
Dystrybutor artykułów dziecięcych